Mano paskyra (klientams) Profesionalams
Paslaugos
Apie mus Naujienos ir patarimai DUK
Mano paskyra DUK

„PortalPRO“ platformoje meistrai uždirba tūkstančius

2020-12-17

Vis daugiau įvairių profesijų meistrų visoje Lietuvoje renkasi šiuolaikinį, nesudėtingą, gausų darbų užsakymais ir legalų darbo principą – jie jungiasi prie „PortalPRO“ meistrų komandos. Darbų pasiūlymų meistrams sistemai skaičiuojant augantį prisijungiančiųjų skaičių – meistrai džiaugiasi įspūdingais uždarbiais.

Prieš pusantrų metų startavusioje „PortalPRO“ sistemoje dabar galima suskaičiuoti daugiau nei 580 įvairių specializacijų meistrų, kasdien gaunančių „PortalPRO“ darbų pasiūlymus.

Šiuo metu meistrams yra siūlomi darbų pasiūlymai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Panevėžyje, Radviliškyje, Utenoje, Šilutėje, Tauragėje bei Biržuose, nors, verta atkreipti dėmesį, kad darbų pasiūlymų žemėlapis yra nuolat pildomas, taigi, darbų pasiūlymų atsiranda vis daugiau miestų.
Kaip pasakoja „PortalPRO“ generalinis direktorius Dalius Šimaitis, specialistus prisijungti prie „PortalPRO“ skatina pačių pasirenkamas darbų skaičius bei jų atlikimo laikas, o daliai meistrų „ PortalPRO“ platforma tampa ir puikia vieta gerai uždirbti.

Štai aktyviai statybos darbus atliekantys meistrai platformoje uždirba nuo 2000 iki 3500 eurų pajamų Vilniuje, iki 2800 eurų Kaune bei iki 2500 – Klaipėdoje bei Šiauliuose.

Santechnikos darbus atliekantys meistrai gali tikėtis savo pajamas padidinti nuo 2000 iki net 4000 eurų suma. Štai aktyviai platformoje dirbantys elektrikai savo pajamas papildo nuo 800 iki 3000 eurų .

Pagal „PortalPRO“ duomenis, meistrai, dirbantys tik vakarais ar savaitgaliais, per savaitę darbams skirdami ne daugiau 10 valandų, „PortalPRO“ platformoje uždirba net iki 1500 eurų pajamų.

„PortalPRO“ elektrikas Gytis Strazdas, prie platformos prisijungęs dar pačioje jos veikimo pradžioje, atviras: „Ne visi patiki, kad per dieną sau tinkamų darbų pasiūlymų programėlėje randu nuo 20 iki 27, tačiau labiausiai man patinka, kad čia pats reguliuoju savo darbo grafiką“.

Nors atskleisti savo uždarbio G.Strazdas nesiryžta, tačiau turi aiškią nuomonę: „Padarei darbą – užmokestis bus, nepadarei – pats kaltas. „PortalPRO“ aš gaunu tikrai geresnį atlygį nei įmonėje, kurioje dirbau anksčiau, ir atlygis skiriasi ženkliai. Mano pažįstami meistrai taip pat yra pastebėję, kad pradėjus dirbti „PortalPRO“ atlyginimas būna didesnis, smagu, kai uždirbi ir tris kartus didesnį atlygį nei seniau“.

Karantino metu daugelis gyventojų sunerimę dėl sustojusių paslaugų teikimo, tačiau „PortalPRO“ savo veiklą intensyviai bei sėkmingai vysto ir toliau. Negana to, prie „PortalPRO“ platformos yra kviečiami prisijungti ir nauji meistrai.

„Šioje platformoje darbai nestoja, o darbų srautas ir toliau išlieka stabiliai augantis. Šiuo sunkiu laikotarpiu „PortalPRO“ suteikia puikias galimybes dirbti ir užsidirbti, o meistrai vykdyti darbus gali bet kuriuo jiems patogiu metu: visą dieną, po darbo ar savaitgaliais. Karantino metu „PortalPRO“ gali tapti užtikrintu pajamų šaltiniu“, – sako „PortalPRO“ generalinis direktorius Dalius Šimaitis.